Novice

Priskrbite si ročna dela Ansambla Svetlin

Šalice Ansambla Svetlin
Podstavki
Balzam za ustnice
Balzam za ustnice
Ne samo, da ima naša Jasmina lep glas in še lepši stas, tudi z rokami je zelo spretna :) Govorimo seveda o ročnih delih. Če ne veste s čim bi obdarovali vaše bližnje ali pa si samo želite imeti našo šalico, podstavke ali balzam za ustnice, potem ne odlašajte in čim hitreje pišite na jasmina [at] ansambelsvetlin.com in pripišite svoj naslov ter kaj naročate. Naročilo lahko oddate tudi na naši Facebook strani preko zasebnega sporočila.

In to še ni vse! Če pišete v naslednjih 30-ih minutah, boste na našem naslednjem špilu popolnoma brezplačno prejeli glasbeno željo :)

Na voljo so vam:
  • Šalice, za katere vam zagotavljamo, da je vsaka unikatna.
  • Podstavki za pijačo - v kompletu dobite 6 različnih podstavkov dimenzij 9x9cm.
  • Balzam za ustnice - 100% naravno in brez kemikalij. Balzam vsebuje čebelji vosek, kokosovo olje, eterično olje mete in e-vitamin. Na voljo je v dveh oblikah: stick ali lonček. Balzam je pakiran v lični embalaži, ki je oblikovana tako, da že takoj lahko služi kot darilo.
Cene:
  • Šalice: 8€/kom
  • Podstavki za pijačo: 5€/komplet (6kom v kompletu)
  • Balzam za ustnice: 3€/kom (enaka cena za obe izvedbi)
Stroški pošiljanja niso vključeni v ceno.

Kliknite še na slike, da si izdelke pobližje ogledate.Kape Ansambla Svetlin

Kapa Ansambla Svetlin
Zima je in zebe v ušesa... Da vam bo toplo, poskrbimo Ansambel Svetlin. Za vse, ki želite imeti našo kapo (proizvajalca pletenin OBLAK) z našim logotipom, pošljite mail na matej [at] ansambelsvetlin.com in pripišite svoj naslov. Naročilo lahko oddate tudi na Facebook-u preko zasebnega sporočila.

Cena kape je 13€ + stroški pošiljanja.

Zaloge so omejene, vse kape pa so v beli barvi.V jesen z novim videospotom

Ti si kriva, deklica - nov videospod
Kmalu po studijskem posnetku naše nove, poskočne polke Ti si kriva, deklica smo v Ansamblu Svetlin posneli še videospot v sodelovanju s Produkcijo Pavec. To je že drugi videospot, ki smo ga snemali z Janijem.

Videospot smo posneli v prelepem in sončnem Ankaranu, glavno vloge deklice, ki je kriva za vse, pa je odigrala naša simpatična pevka Jasmina Jurovič.

Pri uprizoritvi zgodbe so nam pomagali tudi Janijeva žena Nina Pavec, naš sodelavec Marko Majdič ter plesalci swinga iz Maribora.

Avtor skladbe je naš nadobuden harmonikaš Andrej Svetlin, besedilo je napisala Vera Šolinc, aranžma pa je pripravil Primož Kosec.Nov videospot za novo pesem

Nataša - nov videospod
Na točno drugo obletnico smrti dobrega prijatelja Tineta Stareta, smo v Ansamblu Svetlin posneli še eno njegovo skladbo. Ta v originalu nosi naslov Solze so tekle, mi pa smo jo naslovili kar Nataša, po črnemu dekletu, o katerem poje pesem. Zanjo pa smo v sodelovanju z Janijem Pavcem posneli tudi videospot, v katerem je vlogo Nataše prevzela simpatična Katarina Šuštar Hrovat.

Z žal pokojnim Staretom smo imeli tihi dogovor, da lahko njegovim skladbam dajemo nove preobleke, saj njegovo glasbo zelo cenimo in jo po najboljših močeh tudi ohranjamo. Avtor skladbe in besedila je, kot že omenjeno, Tine Stare, aranžma za kvintet je prišel izpod peresa klarinetista Gregorja Trohe, vokalno pa vas bodo navdušili trobentar Andrej Zeme, harmonikar Andrej Svetlin ter pevka Jasmina Jurovič.Nova zgoščenka Ansambla Svetlin

Nova zgoščenka Ansambla Svetlin
Nova zgoščenka je končno ugledala luč sveta. Na njej lahko najdete 12 najnovejših skladb Ansambla Svetlin, med drugim tudi že skoraj ponarodelo Belo Obleko, ki smo jo tokrat posneli v zabavnih ritmih. Upamo, da se čim prej srečamo na kateri od prihajajočih veselic.Po Roku Ferengji še z Mambo Kingsi

Po Roku Ferengji še z Mambo Kingsi
Potem, ko smo z ROKOM FERENGJO posneli nežni valček z naslovom Čas ljubezni, smo v vročih poletnih dneh k sodelovanju pritegnili še ALEŠA BARTOLA, člana ene naših najbolj prepoznavnih in uspešnih zasedb, skupine MAMBO KINGS. Skupaj smo novo glasbeno preobleko nadeli eni njihovih najbolj znanih uspešnic - "PALME IN VALOVI me vlečejo tja, kjer je vedno vroče in senca za dva ..."Videospoti Ansambla Svetlin

Video spoti Ansambla Svetlin
V lanskem letu smo poleg igranja na veselicah, porokah, koncertih ter drugih veselih dogodkih, našli čas tudi za snemanje kar treh videospotov. Privržencem lepih valčkov bo všeč predvsem videospot za skladbo SPOMIN NA LJUBEZEN, ljubiteljem poskočnih polk pa videospot za pesem SRČNI NEMIR. Romantične duše lahko uživajo ob valčku ČAS LJUBEZNI, pripravljamo pa že nova presenečenja.Novo - za pihalne orkestre

g.Vinko Štrucelj, znani avtor in aranžer, je za pihalne orkestre priredil naše najlepše skladbe. Gre za splet polk in valčkov, z naslovom MINUTE S SVETLINI. Naročila sprejemamo na naš elektronski naslov: info [at] ansambelsvetlin.com ali na telefon 041 521 870.